Eskilstunabiljardhall.nu
10/15/2013

Det finns egentligen fyra stora anledningar till att du borde vistas pÄ just Eskilstunas biljardhall under den nÀstkommande veckan.

Online PR News – 15-October-2013 – Clarkfield, Minnesota 56223 – Det finns egentligen fyra stora anledningar till att du borde vistas pĂ„ just Eskilstunas biljardhall under den nĂ€stkommande veckan. Du kan antagligen hitta fler grymma saker med stĂ€llet, men det Ă€r Ă€ndĂ„ just fem faktorer som sticker ut just för mig och jag ska nu berĂ€tta varför.

Biljardborden frÄn Singapore

Nej, det Àr inget skÀmt. Biljardborden som finns i hallen Àr Àkta asiatisk vara. Om man nu verkligen vill kalla Singapore för asiatiskt dÄ det kÀnns som en vÀldigt vÀsterlÀndsk kultur. Nu kanske ni tÀnker att det inte spelar nÄgon roll och att det inte Àr nÄgon skillnad mellan europeiska och asiatiska biljardbord. Men dÄ Àr ni faktiskt helt ute och cyklar.

För det första har borden frĂ„n Singapore alldeles utmĂ€rkta hĂ„llare för eventuell dryck som du förtĂ€r medan du spelar. För det andra Ă€r mattan pĂ„ bordet gjort av ett speciellt material som gĂ„r att justera för att göra den mer personlig. I Eskilstuna har man exempelvis valt att brodera in bandet Kent som kommer frĂ„n samma stad mitt pĂ„ bordet, nĂ„gonting som ger en extra trevlig spelupplevelse. Sen Ă€r ocksĂ„ folket frĂ„n Singapore mĂ€stare i ’Snooker’ som det heter dĂ€r, vilket gör att det hela kĂ€nns lite mer proffsigt pĂ„ nĂ„got sĂ€tt.
Alkoholen

Vi kan inte prata om Eskilstunas biljardhall utan att nÀmnda de alkoholhaltiga dryckerna som faktiskt finns pÄ plats. Vi kunder fÄr sjÀlva vÀlja vilket öl som ska vÀljas till mÄnadens öl, som sedan importeras och sÀljs med en fin rabatt.

Förutom detta Àr bartendern Martin en riktigt reko kille, och duktig dessutom! Efter flera Är som bartender i England sÄ har han Àntligen hittat tillbaka till sin hemstad. De drinkarna han kan blanda ihop Àr bÄde tropiskt söta och klassiskt sura. Martin blandar dem alltid med finess samtidigt som han har ett leende pÄ lÀpparna. Detta gör att atmosfÀren i hallen alltid blir riktigt bra!

Bonusspelen som du hittar pÄ hemsidan

I slutet av mÄnaden sÄ kan det ibland vara svÄrt att locka kunderna till hallen, speciellt en helg innan löning. DÀrför har Eskilstunas biljardhall lyckats komma pÄ ett koncept som fungerar riktigt bra!

PÄ deras hemsida Eskilstunabiljardhall.nu har de lyckats sammanstÀllt en slags bonus till de mest trogna kunderna. Om du spelar mycket och hÀnger i hallen för att sprida god stÀmning sÄ fÄr du i gengÀld ett par extra biljardspel och kanske en och en annan öl i slutet av mÄnaden. Detta Àr nÄgonting som uppskattas av bÄde kunderna och personalen.

StÀmningen

Enligt mig sÄ Àr atmosfÀren i biljardhallen vÀldigt unik. Vi har folk frÄn alla delar av vÀrlden som spelar tillsammans hela tiden. Ibland en extra lÄng lunch för att hinna med en match, Àven om man mestadels spelar pÄ kvÀllarna eller direkt efter jobbet.

Det Àr kvinnor som spelar med mÀn, homosexuella spelar med heterosexuella och ibland finns det till och med rödhÄriga mÀnniskor som fÄr vara med och spela med oss vanliga. Vi dömer inte, men de Àr verkligen sÀmre pÄ att spela biljard helt enkelt. MÄste ligga nÄgonting i deras DNA.

Alla dessa anledningar gör att du sjÀlv borde dra dig till Eskilstunas biljardhall nÄgon gÄng inom en snar framtid. Det Àr alltid vÀldigt kul och vi vill gÀrna ha dit fler folk!